Gyermekbarát kert

Minden szülő szeretné biztonságban tudni csemetéit, de emellett fontos, hogy elegendő teret kapjanak a játékhoz, a barátokkal való együttléthez és a játékos tanuláshoz. 

Sok esetben a játszótér messze van, vagy esetleg nem megfelelő kialakítású, netán az idegen gyerekek nem szimpatikusak. Ezt, amennyiben kertünk is engedi, könnyen kiküszöbölhetjük!

 

Ahogy egy korábbi cikkünkből is olvasható, a gyerekek is nagyon örülnek a rájuk szabott kisháznak. Ahol a kert mérete engedi, érdemes elhelyezni a szerszámtárolón kívül más termékeket is, így gyerek faházat, kiülőt vagy akár játszóteret is.

 

 

Minden termékünk, így azok is, amik a gyerekeknek szólnak, minőségi alapanyagokból, nagy szakértelemmel kerülnek kialakításra, hogy sok évig biztosítsanak teret a játékhoz is.

Alapanyaguk lucfenyő, melyet akár egyszínű, akár különböző színekből összeállított felületkezeléssel is elláthatunk, így hosszú ideig ellenállnak majd az időjárás viszontagságainak.

Természetesen az is kellemes családi program lehet, hogy a közösen kiválasztott színre a család együtt festi le a kisházikót, így a gyerekek keze munkáját is dícséri majd a végeredmény.

 

 

A kerti gyerek faház rengeteg játékra adhat teret, ezt akár játszótérrel is kiegészíthetjük. Maga a játszótér elemekből állítható össze, így mindenki az igényeinek megfelelően alakíthatja ki azt. Önálló elemként a játszóvár is kérhető, aminek az aljában homokozó alakítható ki. Igény szerint csúszdával is kiegészíthető, így viszonylag kicsi alapterületen máris egy többfunkciós játékra csábító építményt kapunk.

 

Ha több helyünk van esetleg, hintával, mászófallal is kombinálhatjujk a játszóvárat, így még izgalmasabb lesz a játék a kertben!

Fontos, hogy a játszóvárat és a hintát is mindenképpen fix alaphoz rögzítsük, mert különben veszélyes lehet!

 

 

Valószínűleg minden kisfiú és kislány álma, hogy saját játszótere legyen, ahol kedvére játszhat kis barátaival. Ehhez már csak egy kis tervezgetésre lesz szükség!

 

 

A termékekkel kapcsolatos kérdéseikkel, kéréseikkel keressék bizalommal szakképzett kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésükre!

http://kertihaz.hu/kapcsolat/