Faház rendelés

Az elmúlt év eseményeinek hatásaira világszerte óriási hiány alakult ki a fa alapanyagokból. Vevői visszajelzések alapján emiatt más gyártók, forgalmazók egyáltalán nem, vagy csak óriási késéssel tudják kiszolgálni a megrendelői igényeket. 

Mi a Kertiháznál több mint 2000 m3 készlettel rendelkezünk, így tudjuk biztosítani a faházaktól elvárható kiváló minőséget. Ahogy az elmúlt 10 évben, úgy a jelen helyzetben a rendeléseket vállalt határidőben a vállalt árakon teljesítjük!

Ahogy a vírushelyzetben folyamatosan, most is szeretettel várjuk bemutatókertünkben, hogy személyesen győzödhessen meg az általunk képviselt minőségről! 

Köszönjük, ha minket választ!

 

Amennyiben nem kap visszaigazolást az ajánlatkérés/megrendelés elküldését követően, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fahazrendeles@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 481 1821-es telefonszámon!

 

A faház grafika csak illusztráció, a megjelenő faházak szerszámtárolók, nem hőszigetelt faházak. 

 Kerti faház gyakori kérdések és információk: Gy.I.K.

A termék alkalmas gépjármű (amelyet beépített erőgép hajt, pl.: motorkerékpár) tárolására. Amennyiben ilyen céllal kívánja vásárolni a terméket az otthonfelújítási támogatás, mely akár 3 Millió forint vissza nem térítendő részt tartalmaz, igénybe vehető rá.

Az ezzel kapcsolatos hivatalos tájékoztatás részleteit megtalálja a: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/otthonfelujitasi_tamogatas_altalanos_tajekoztato

Kötelező választani a megrendeléshez, ajánlatkéréshez!

Kötelező választani a megrendeléshez, ajánlatkéréshez!

Kötelező választani a megrendeléshez, ajánlatkéréshez!

A nincs opcióra kattintva törölheti az ablak fajtákat a faházon!

Kötelező választani a megrendeléshez, ajánlatkéréshez!

Bemutatókertünktől hány km-re kéri a szállítást

Kiegészítők, extrák
0.-
A rendelés aktuális nettó értéke

© 2003-2019 kertihaz.hu Minden jog fenntartva. | Az árváltoztatás jogát fent tartjuk.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. | Áraink az Általános forgalmi adót nem tartalmazzák.