Apró, fából készült kiegészítők a kertben
Apró, fából készült kiegészítők a kertben

Legtöbb esetben a kerti építmények hallatán mindenki nagyobb méretű kerti házakra, pergolára, teraszra gondol, de ezen kívül rengeteg apró fából készült kiegészítővel dobhatjuk föl kertünket.

 

Ahogy mindenféle tervezési munkánál, úgy a kerttervezésénél is érdemes odafigyelni a részletekre: egy-egy optikailag vagy ténylegesen elkerített terület kijelölhet különböző funkciókat. Így kaphat helyet egy kis szalonnasütő, egy pihenősarok vagy akár egy tavacska is.

 

   

 

Fontos, hogy a részek kiegészítsék egymást és a nagy egész kert szerves részét képezzék. Ezt stílussal, színekkel, alapanyagokkal mind-mind elérhetjük.

Az optikai funkció elkülönítésben nagy segítségünkre lehetnek a függőleges osztású építmények, mivel ezek megbontják az összképet, de mégsem zavarók, ha megfelelő tömeggel párosulnak.

 

Egy jól elhelyezett kerti kút, egy fahíd, egy kis tető a szalonnasütő fölé mind-mind hasznos és esztétikus része lehet kertünknek.

Mind átlátható, nem nagy kiterjedésű, így megfelelő mértékben bontja és tagolja kertünket.

Hasznos lehet a kerti kiülő, szaletli, sörpad is, ezek nem csak a kertben, de közületi tereken is kiválóan funkcionálnak.

 

   

 

Ezeknél a termékeknél is fontos a felületkezelés, hiszen ahogy a kerti házak esetében, ezek is mind ki vannak téve az időjárás viszontagságainak.  Erről tehát nem érdemes megfeledkezni!

 

Faházaink, garázsaink és egyéb nagyobb termékeink mellett az apróbb kiegészítőkre is igyekeztünk hangsúlyt fektetni, így a kerttervezők segítségére is tudunk lenni, hiszen termékpalettánkból teljeskörűen berendezhető bármilyen kert. 

A kialakításokkal, színekkel kapcsolatban szakképzett kollégáink rendelkezésükre állnak telefonon vagy akár személyesen is!

https://kertihaz.hu/kapcsolat/