Üdvözöljük megújult Bemutatókertünkben!
Üdvözöljük megújult Bemutatókertünkben!

Hitvallásunk szerint ,,lehetnénk egy cég a sok közül, aki az alapanyagot hozzáadott értékkel továbbadja profit reményében, de mi ennél többet, a szívünket is beleadjuk, mert szeretjük amit csinálunk. Tiszteljük a fát, felnézünk rá, örülünk ha Vele dolgozhatunk.".

Termékeinket ennek megfelelően minőségi alapanyagokból készítjük és szakszerűen kivitelezzük, hogy az sokáig tartós és esztétikus lehessen az Önök kertjében. Ez persze Önmagában nem elegendő, ha nem bizonyosodhatnak meg erről személyesen, mielőtt Cégünk mellett döntenek.

Hiszen mindenki szereti kézzel fogható formában megtekinteni azt a terméket, amit utána otthonában lát majd hosszú évekig.

 

 

Ebben a szellemiségben alakítottuk ki Bemutatókertünket is, ahol igyekeztünk a termékek színvonalához megfelelő környezetet biztosítani.

Erről bárki megbizonyosodhat, aki ellátogat Kertünkbe, hiszen az nemrég teljesen átalakult, így már teljes pompájában foglalja keretbe faházainkat, garázsainkat, kiülőinket és egyéb termékeinket.

Mivel nem típusházakkal dolgozunk, hanem mindig megrendelőink igényeit szem előtt tarta készítjük el az adott termékeket, ezért minden termékünket nem tudjuk kiállítani. Emiatt fontos, hogy ha konkrét termékítpus vagy méret iránt érdeklődnek, előzetesen érdeklődjenek telefonos elérhetőségünkön!

 

 

Kertünkben több fajta faházunk, garázstípusaink, fahídunk, kiegészítő kerti bútoraink illetve hőszigetelt faházunk (iroda) is megtekinthető. Nemrég pedig elkészült csodás, fehér színre kezelt pavilonunk is, mely ékessége lett Kertünknek.

 

Bemutatókertünkben a megfelelő alapozási kaialakítás, a termékekhez választható vékonylazúr színek, kiegészítők, tetőfedések, illetve emellett természetesen a felhasznált anyagok is megtekinthetők és bejárhatók.

Szakképzett kollégáink készséggel körbekalauzolják Önöket végig a kerten, így átfogó képet kaphatnak Cégünk termékeit illetően.

 

 

Egyedi faháztervezőnk mellett immár egyedülálló módon egy barátságos, otthonos és színvonalas környezetbe helyezett Bemutatókerttel is büszkélkedhetünk, ahova szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt hétköznaponként 8-17.00 óra között!

Látogassanak el hozzánk és engedjék, hogy Önöket is elvarázsolja Kertünk!

https://kertihaz.hu/