Faházak különleges felhasználása, avagy mire lehet jó egy kerti ház?
Faházak különleges felhasználása

Faházak különleges felhasználása, avagy mire lehet jó egy kerti ház?

Sok esetben a kert csak egy kisebb faházikót ,,bír el", amit sufniként, szerszámtárolóként képzel el a tulajdonos, hiszen akinek kertje van, nagyon jól tudja, mennyi kerti bútor, szerszám, kisgép és egyéb barkácsholmi felhalmozódik ilyenkor.

 

Akinek netán nagyobb kertje van, vagy nagyobb kerti ház építésére vállalkozik, ami esetleg komplexebb lesz az előbb említett példánál, könnyedén elképzelhet magának valami sokkal izgalmasabbat is!

Kívülről persze a fő szempont, hogy a házikó illeszkedjen a kert hangulatához, de amint kinyitjuk a kisház ajtaját, egy egész más világba csöppenünk...

 

Lássuk hát, miféle kreatív felhasználásai lehetnek kerti faházunknak!

 

A legkézenfekvőbb egy meseházikó kialakítása lehet, hiszen minden kisgyerek álma egy saját kuckó a kertben, ahol játszhat, ami csak az övé és saját ízlésének megfelelően rendezheti be.

Persze lehet ez kívülről is színes, vicces, messzerű, de lehet egy kis rejtett birodalom is, amire csak ajtónyitás után bukkanunk.

Egy egyszerű faház is megfelelő erre  a célra, méretben sem szükséges óriási, de egy kis tornáccal, ablakkal kiegészítve igazi kis játszókuckót készíthetünk gyermekünknek.

A belső részek kidekorálását pedig hagyjuk nyugodtan a kicsikre, biztosan élvezni fogják!

 

   

 

Ott, ahol a család nagy baráti körrel rendelkezik, általában sűrűbbek a grillpartik, vendégeskedések, családi átruccanások egymáshoz.

Ha pedig már a gyerekek kinőtték a meseházat, ideje kicsit átalakítani...

Külföldön például igen elterjedt, hogy (főleg az apuka kedvéért) egy kis privát bárt alakítanak ki a kert végében. Mi is lehetne erre célszerűbb, mint egy faház?

Bárpult, székek, polcok és már is lehet csapolni a finom italokat! A népszerűség garantált a barátok körében...

Persze nem csak nagy eseményekkor lehet látogatni a privát bulihelyszínt, hiszen néha nem árt egy kis félrevonulás a saját kuckónk nyugalmába. Annak, aki szereti néha az elvonulást, érdemes hát kicsit otthonosabbá tenni ezt a kerti kisházat.

 

 

  

 

 

 

Aki a szórakozás, barátokkal való időtöltés, netán meccsnézés mellett esetleg a sportot is keményebben űzi, annak fontos lehet egy kis privát edzőtér, netán edzőterem kialakítása is.

Nemrég készítettünk abszolút egyedi igények alapján faházat egy magánkertbe edzőteremnek, mely (utólagos) szigetelést és hatalmas üvegajtókat kapott. Így a tulajdonos edzés közben saját kertjében is gyönyörködhet.

 

 

 

A kerti házak felhasználásának tehát csak a képzelet szab határt, egyedi igényekkel rendelkező érdeklődőink megkeresését is szívesen várjuk!

Bemutatókertünkben személyesen vagy akár e-mailen keresztül is várjuk kérdéseiket, kéréseiket, szakképzett kollégáink szívesen válaszolnak rájuk!

 

https://kertihaz.hu/kapcsolat/