Gyermekbarát kert, gyerekfaház
Gyermekbarát kert

Minden szülő szeretné biztonságban tudni csemetéit, de emellett fontos, hogy elegendő teret kapjanak a játékhoz, a barátokkal való együttléthez és a játékos tanuláshoz. 

Sok esetben a játszótér messze van, vagy esetleg nem megfelelő kialakítású, netán az idegen gyerekek nem szimpatikusak. Ezt, amennyiben kertünk is engedi, könnyen kiküszöbölhetjük!

 

Ahogy egy korábbi cikkünkből is olvasható, a gyerekek is nagyon örülnek a rájuk szabott kisháznak. Ahol a kert mérete engedi, érdemes elhelyezni a szerszámtárolón kívül más termékeket is, így gyerek faházat, kiülőt vagy akár játszóteret is.

 

 

Minden termékünk, így azok is, amik a gyerekeknek szólnak, minőségi alapanyagokból, nagy szakértelemmel kerülnek kialakításra, hogy sok évig biztosítsanak teret a játékhoz is.

Alapanyaguk lucfenyő, melyet akár egyszínű, akár különböző színekből összeállított felületkezeléssel is elláthatunk, így hosszú ideig ellenállnak majd az időjárás viszontagságainak.

Természetesen az is kellemes családi program lehet, hogy a közösen kiválasztott színre a család együtt festi le a kisházikót, így a gyerekek keze munkáját is dícséri majd a végeredmény.

 

 

 

A kerti gyerek faház rengeteg játékra adhat teret. A gyerek ház mellé beszerezhetünk küönféle játékokat, pl. csúszdát, homokozót. Így  többfunkciós játékra csábító teret kapunk.

 

Ha több helyünk van esetleg, hintával, mászófallal is kombinálhatjujk a faházat, így még izgalmasabb lesz a játék a kertben!

 

 

Valószínűleg minden kisfiú és kislány álma, hogy saját játszóháza legyen, ahol kedvére játszhat kis barátaival. Ehhez már csak egy kis tervezgetésre lesz szükség!

 

A termékekkel kapcsolatos kérdéseikkel, kéréseikkel keressék bizalommal szakképzett kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésükre!

https://kertihaz.hu/kapcsolat/