Mit kell tudni a kerti faházak nyílászáróiról? Milyen ablakok és ajtók valók a szerszámtárolókra és a szigetelt nyaraló házakra? Milyen lehetőségeket kínál a Kertihaz.hu?
Mit kell tudni a kerti faházak nyílászáróiról?

Milyen ablakok és ajtók valók a szerszámtárolókra és a szigetelt nyaraló házakra? Milyen lehetőségeket kínál a Kertihaz.hu?

Kerti faház, szerszámtároló és szigetelt ház, nyaraló esetén is fontos tájékozódni a nyílászárók méretéről, zárszerkezetéről, üvegezéséről, hogy biztosan a megfelelőt válasszuk ki! Cikkükben összefoglaljuk, hogy cégünk milyen nyílászárókat kínál termékeihez, milyen ablakot és ajtót érdemes választani a szerszámtárolókhoz és milyet a szigetelt nyaralóházakhoz.

 

Milyen ajtóval készül a faház?

  • Alap faházaink szimpla, üveges vagy teli, tolózáras ajtóval készülnek (átjárható méretük 75x180 cm).

  • Az ajtó a frontoldal középvonalától balra helyezkedik el (kivétel a 2 méteres frontoldalú ház, melyen középen helyezkedik el a szimpla ajtó), mindig kifele nyílik.

  • Az ajtók két féle zárszerkezettel kérhetőek, tolózárral és kilincses, kulcsos zárral. Az alapár egy darab szimpla, üveges vagy teli tolózáras ajtót tartalmaz. A kilincses, kulcsos váltzat felár ellenében kérhető.

 

 

 

 

Mikor választható dupla ajtó?

  • Dupla, két szárnyú nyíló ajtót (150 cm belső szélességű) minimum 250 cm szélességű homlokzattól választhatunk, ennél kisebb méretű házakra csak szimpla, egy szárnyú ajtó kérhető.

  • A dupla ajtóknál (akár tolózáras, akár kilincses) megadható, hogy melyik szárnyon legyen a tolózár vagy a kilincs.

 

 

 

Milyen ablakkal készül a faház?

  • az alap faházakhoz, szerszámtárolókhoz választható ablak fix (nem nyitható) 40x40 cm üvegfelületű, mely a helyszíni szereléskor kerül bevágásra.

  • a fix ablakon kívül cégünk készít egyszerű tolózáras kivitelű ablakokat is, mely az egyszerű tárolókhoz tökéletes megoldást jelent és a szellőztetés is egyszerűbbé válik általuk. Ez a kivitelű ablak nem teljesen légzáró, keret nélküli és kifelé nyíló. Ez a változat az alábbi méretekben elérhető: 50x50, 50x80, 80x50, 80x80 cm

 

 

Amennyiben nem fix ablakot szeretne kérni a választott termékhez, hanem egy egyszerű, kifelé nyíló változatot, akkor azt ajánlatkérés esetén jelezze felénk és így küldjük el ajánlatunkat! Faháztervező programunk használata során a tervező a 40x40 cm-es fix ablakot tervezi be a házikóba!

Az ablakokra kérhető extra osztás, mely mesebeli házikóvá varázsolja a kerti tárolót!

 

 

Milyen nyílászárók kellenek a szigetelt nyaralóházakhoz?

  • Faházaink alap esetben nem tartalmaznak hőszigetelést, de a gerenda vázszerkezet alkalmas ennek kialakítására. A ház használatától függően vékonyabb illetve vastagabb hőszigetelés is helyezhető mind a falakra, mind a tetőre, így akár hosszabb ott tartózkodásra, ott lakásra is alkalmassá válhat a faház

  • Hőszigetelt házak esetén fotos, hogy a falak és tető szigetelése mellett a nyílászárókat is szigetelt kialakításúra kell cserélni, kollégáink szívesen segítenek ezek kiválasztásában.

  • Hőszigetelt üvegezésű ablakainkból az alábbi méretűek és kivitelűek elérhetőek: 60x60 cm bukó-nyíló, 60x60 cm nyíló, 90x90 cm bukó-nyíló, 90x60 cm bukó-nyíló, 90x60 cm bukó

 

 

Természetesen a szigetelt házhoz választható szigelet bejárati ajtó is 90x210 és 140x210 cm méretben, a beltéri teli fa ajtókat pedig 75x210, ill. 90x210 cm méretben tudjuk biztosítani.

 

A szigetelt házainkba be tudunk építeni egyedi, a megrendelő által választott, kizárólag fából készült nyílászárót is, melyet a XVI. kerületi bemutató kertünkbe van lehetőség leadni! Az egyedi nyílászárókra beépítési díjat számolunk fel!

 

Amennyiben felmerülnek további kérdései a nyílászárókkal kapcsolatban kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire a XVI. kerület, Gazdaság út 4. szám alatt található bemutató kertünkben vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Telefonszámunk:

+36/20 481 18 21

E-mail címünk:

info@kertihaz.hu