Rend a lelke mindennek: Ebben segít a kerti szerszámtároló
Rend a lelke mindennek

Rend a lelke mindennek: Ebben segít a kerti szerszámtároló

Valószínűleg mindenki találkozott már a helyhiány érzésével, hiszen a dolgok életünk során halmozódnak, mindig újabb darabok kerülnek lakásunkba, kertünkbe...

Nincs ez másképp a kertes házzal rendelkezőkkel sem, hiszen ha nincs egy kis tároló vagy garázs kertjükben, könnyen eluralkodhat a kerten a káosz és a rendetlenség.

Ehhez nyújt csodás segítséget egy szerszámtároló faház, ahova nyugodtan bezsúfolhatja mindenki a szerszámokat, gépeket, fűnyírót, biciklit és akár a kerti bútorokat is.

Ám, ha nem vigyázunk, a kezdeti állapotok fölött hamar átveheti az uralmat újra a rendetlenség...

Mit tegyünk hát, hogyan uraljuk a helyzetet, hogy rendet tudjunk tartani a kertünkben?

 

 

A legegyszerűbb módja a rend fenntartásának, ha polcokra rendszerezzük apróbb eszközeinket, a megmaradt festékeket és minden mást.

Ezeket akár önálló polcos elemekként is elhelyezhetjük a házunkban, de akár fix polcok is építhetők a falakra. 

Mivel házaink gerenda vázra épülnek, ezért a méterenként elhelyezett gerenda elemekre bátran rögzíthetők a polcok karpánttal. 

Ezekkel a szuper polcokkal rengeteg plusz tároló felületet nyerhetünk, hiszen függőleges irányba rendszerezhetünk rengeteg holmit, amik eddig csak a földön kaphattak helyet.

 

 

Ezen túl a sarkok kihasználása is mindig kérdés, hiszen ha két polcos elemet tolunk egymás mellé, ezek a részek vagy kihayználatlanok maradnak, vagy hozzáférhetetlenek lesznek.

Barkácsboltokban szuper sarok megoldások is kaphatók, így például ásóinkat, gereblénket és más kerti szerszámunkat is könnyűszerrel és átlátható módon rendszerezhetjük így.

A kisebb eszközök pedig fölkerülhetnek a falra.

 

 

Fontos tudni, hogy a házak kialakítása a plafon terhelhetőségét nem igazán teszi lehetővé, de ha ilyen irányú kérések lennének, természetesen szívesen segítünk ennek megoldásában is!

Bemutatókertünkben faházainkból pár mintát élőben is megtekinthetnek, illetve tanácsokat is szívesen adnak szakképzett kollégáink.

Tervezze meg online álmai faházát  a weboldalunkon keresztül!

Egyedi igényeikkel és kéréseikkel is forduljanak hozzánk bizalommal!

www.kertihaz.hu