Új termék a Kertihaz.hu kínálatában a gyerekfaház!
Új termék a Kertihaz.hu kínálatában a gyerekfaház!

A megnövekvő érdeklődésre és igényre való tekintettel cégünk kínálata új termékkel bővült, melynek célcsoportja ezúttal a gyerekek. Ez az új termék a kerti gyerek faház, mely stílusában megegyezik a már közkedvelt Kertihaz.hu termékekkel.

Mintadarabunk nem csak dimenziójában, hanem színeiben is különbözik nagyméretű társaitól, ezzel tettük kicsit játékosabbá. Célunk egy olyan termék létrehozása volt, mely első ránézésre segít eldönteni a „műanyag vagy fa játszóházat vegyünk a kertbe?”- problémát. Nem kérdéses, hogy egy ilyen faház nem csak a gyerekeknek hasznos, de egyúttal egy kis ékszerdoboz is kerül kertünkbe.

 

 

Életünkben egyre nagyobb szerepe van a kertépítészetnek, ahogy azt az Otthon a kertben című műsorban is láthatták (melynek utolsó adásában szerepeltünk a 8. perc 6. másodpercénél):

http://tv2.hu/musoraink/otthon_a_kertben/154028_otthon_a_kertben_-_2014.07.12._-_12._adas.html

Ezernyi lehetőség közül választhatunk, amikor kertünket építjük: kis ösvény, kerti tó, levendulaültetvény, sziklakert, fűszernövények stb. Igazán különlegessé tudja még tenni kertünket egy bájos kis faház. Melyhez vezethet külön kis út, szélén virágokkal, melynek ablakába, korlátjára szintén tudunk virágládát tenni sok-sok színes virággal, ezáltal nem egy egyszerű kerti faház lesz, hanem egy színes, egyedi kerti gyerek faház!

 

Természetesen a mintadarab elkészítése után sem állunk meg, hiszen rengeteg kialakítási lehetőség rejlik benne! Alap verziónkat tovább tudjuk alakítani illetve bővíteni: belső galériával, lábakra állítva csúszdával, több helyiséggel stb. Ezek tervei folyamatosan készülnek, de várjuk Önök és gyermekeik elképzeléseit, egyedi igényeit is!

 

Várjuk Önöket bemutató termünkben, ahol megcsodálhatják legújabb termékünket, a kék-fehér gyerek faházat:

https://kertihaz.hu/kapcsolat/