Védd meg autódat a nyári perzselő naptól: ebben segít a garázs vagy a kocsibeálló
Védd meg autódat a nyári perzselő naptól!

Védd meg autódat a nyári perzselő naptól! Ebben segít a garázs vagy a kocsibeálló!

 

Kocsibeállóink és különböző kivitelű garázsaink megoldást jelenthetnek a nagy melegben autóink védelmére

 

Autóink árnyékban tartása mindenképp segíthet a fényezés élettartamának növelésében, valamint az alkatrészek sem melegszenek túl, nem beszélve az utastér műanyagjainak átmelegedéséről!

 

Tradicionális anyaghasználat, építészeti érték jellemzi a cserépfedésű garázst. Klasszikus nyeregtetős kivitelű autóbeálló. Alapból mechanikus felnyíló garázs ajtóval készül, de igény esetén kérhető kétszárnyú nyíló ajtóval is. Kérhető egyszerűbb megjelenéssel oldalra nyíló garázs kapuval. Továbbá kérhető rönkhatású burkolattal, és felületkezeléssel is.

Könnyed megjelenés, letisztult forma. Klasszikus nyeregtetős kivitelben. Igény szerint kérhető ajtó nélkül, így felfele nyíló távirányítós vagy mechanikus kapu is elhelyezhető benne.

A garázs modern megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden kertbe. Az autóbeálló tetején Bitumenes vízszigetelés gondoskodik a vízzáróságról. Igény szerint kérhető ajtó nélkül, így felfele nyíló távirányítós vagy mechanikus garázs kapu is elhelyezhető benne, melyen keresztünk használható az autóbeálló.

Az autó beálló megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden kertbe. A garázs tetején zsindely gondoskodik a vízzáróságról, alatta lambéria borítás garantálja az esztétikus megjelenést, vagy kérhető cserépfedéssel ilyenkor alul a cserép látszódik.

Extrém megjelenésű hajlított kialakítású extrém autó beálló vagy kerti kiülő. Az autó beálló tetején bitumenes zsindelyfedés gondoskodik a vízzáróságról.

Természetesen azt, hogy kinek milyen kivitelű beálló vagy garázs felel meg egyedi igények alakítják, mint például a hely mérete, a kert hangulata, az épület stílusa és egyéb körülmények. A méret kiválasztásánál fontos figyelni az autó méretére, arra hogy az ajtók is kényelmesen nyithatóak legyenek és át kell gondolni azt is, hogy szeretnénk-e a garázst tárolásra is használni!

Változatos kivitelű beállóinkról és garázsainkról itt tájékozódhatsz:

https://kertihaz.hu/kategoria/garazs/

#faház #kertiház #kocsibeálló #autóbeálló #garázs

[galeria id=5]