Hogyan érdemes megrendelni a faházat? Szereléssel vagy anélkül?

Természetes mindenki kedvező áron szeretne hozzájutni a kerti faházához. Sokakban felmerül a kérdés, hogy min tudnának spórolni a megrendeléskor. Az egyik ilyen lehetőség a ház összeszerelésének költsége.

Na de kinek ajánljuk a saját kezű szerelését?

A Kertihaz.hu által gyártott faházakat a vásárló megvásárolhatja panelre szerelve bemutató kerti átvétellel, de lehetőség van a panelek kiszállítására is. Ezen kívül kérhető a faházak készre szerelése is a szállítással együtt. 

Faházainkat minden esetben panelezve készítjük, vagyis az oldalfalakat készre szereljük, így kerülnek kiszállításra. Amennyiben helyszíni szerelésre nincsen szükség, a kész paneleket könnyedén össze lehet állítani szerelési útmutatónk segítségével, melyhez az összes szereléshez szükséges szerelvényt biztosítjuk.

A panelek mérete mindig az adott ház méretétől függően változik, ezt mindenképpen figyelembe kell venni, amennyiben a szállításról a vásárló gondoskodik! A panelek Bemutatókertünkből szállíthatóak el előre egyeztetett időpontban, a pakoláshoz csomagoló anyagot és segítséget sajnos nem tudunk biztosítani.

A fix ablakokat panelre szerelt állapotban történő elszállítás esetén is a helyszínen kell bevágni!

Panelekre szerelt faház

Természetes a legolcsóbb megoldás, ha a panelre szerelt faházat a bemutató kertből a vásáró maga szállítja el, ha van erre alkalmas gépjárműve. Ha a gyorsaság is fontos, akkor érdemes a készletes házak közül kiválasztani egyik sztenderd kialakítású faházat. A gyakran rendelt faházakat cégünk készleten tartja előre legyártva, hogy igény esetén akár azonnal rendelkezésre álljanak. Az akciós faház árát és a rövid határidőt kizárólag a link alatt található leírásban szereplő faház összeállításra tudjuk biztosítani, bemutatókerti átvétellel.

Na de térjünk rá eredeti kérdésünkre! Kinek érdemes a szerelés nélküli faházat választani!

A kész paneleket könnyedén össze lehet állítani szerelési útmutatónk segítségével, de azért természetes, hogy szükséges kézügyesség és min. 2 másik ember segtsége, hogy a faház valóban könnyen és időtakarékosan összeállítható legyen. Ugyan a paneles házakhoz az összes szereléshez szükséges szerelvényt biztosítjuk, a szereléshez szükséges szerszámokat azonban a vásárlónak kell biztosítania. (pl. kalapács, fűrész, az ablakok bevágásához szükséges eszközök, létra..stb.

Azt szoktuk javasolni, hogy aki gyakorlott barkács ember vagy rendszeresen vásárol a nagyobb áruházak összeszerelős termékei közül (Ikea, Praktiker, Obi, Bauhaus) és megvannak a szükséges szerszámai az bátran belevághat a faház összeállításába. Amennyiben ez lenne az első barkács projekt, amiben részt vesz, akkor inkább azt tanácsoljuk, hogy az összeszerelést bízza profi csapatunkra, akik pár óra alatt elkészítik a faházat Önnek és már gyönyörködhet is a végeredményben! Ha mégis spórolni szeretne az összeszerelésen, akkor érdemes körbe kérdezni a családban, ismerősök között, hogy ki az a gyakrolott barkács ember, aki segíteni tudna a faház összeállításában! Az is lehet, hogy van asztalos, esetleg ács az ismerősi körben, így máris megoldódik ez a kérdés. 

Faházaink szerelésének árát a termék bonyolultsága, mérete és tetőfedés típusa határozza meg elsősorban. Faháztervező programunk a kiválasztott termékre rögtön számol szerelési költséget, így lehet kalkulálni az árral!

Szóval kis mérlegelés szükséges ahhoz, hogy reálisan el tudjuk dönteni, hogy képesek leszünk-e egyénileg összeszerelni a faházat! Természetesen mi senkit nem szeretnénk lebeszélni róla, a vállalkozó kedvűek előnyben! 🙂

Tetszik

Hasonló bejegyzések