Rólunk

Alapítónk szavai

A kertihaz.hu nem luxus, hanem minőség!

 

Segítünk, mert tudjuk

nincs két egyforma igény, ne legyen két egyforma kert!

Termékeink

lehetőségekkel teli, ötletekben gazdag műalkotások! Mindegyiküket fáradhatatlan Építész és Faipari mérnökökből álló csapatunk fejlesztette tökéletesre, hogy miután faipari mestereink szakszerűen kivitelezik őket, maximálisan eleget tegyenek felhasználójuk minden elképzelésének.

Ne hagyatkozzon

kényszermegoldásokra lehetőségek hiányában, ha szeretné, nálunk mindig van másik megoldás!

Mi ahhoz értünk legjobban,

ami a szakmánk, de abban jók vagyunk. Szívesen elkalauzoljuk Önt a fa hihetetlen világában, engedje szabadjára fantáziáját, és valósítsa meg velünk azt, amiről korábban nem is álmodott.

Szeretnénk,

ha nem teher és fölösleges kiadás lenne kertjének kialakítása! Célunk, hogy segítsük Önt a legjobb döntések meghozatalában a lehetőségek teljes ismeretében, hogy a házát körülvevő területből alkosson egy fantasztikus helyet, egy csodálatos kertet!

Weblapunkon

megismerheti termékeink széles kínálatát. Létrehoztuk online FAHÁZ TERVEZŐ programunkat, hogy teljes képet kapjon az általunk gyártott standard faházakról. A legegyszerűbbtől az extrémig, ár és kinézet alapján kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, de ezeken felül is teljesítjük minden egyedi elképzelését.

 

 

Filozófiánk

Lehetnénk egy cég a sok közül, aki az alapanyagot hozzáadott értékkel továbbadja profit reményében, de mi ennél többet, a szívünket is beleadjuk, mert szeretjük amit csinálunk. Tiszteljük a fát, felnézünk rá, örülünk ha Vele dolgozhatunk.

 

Látjuk felnőni, mindenhol ott van velünk, ismerjük és szeretjük. Élvezzük, ha körülvesz, illatával kényeztet, látványa gyönyörködtet. Mi már ismerjük szokásait, tudjuk, bízhatunk Benne.

 

Termékeink tervezése és kivitelezése során úgy építjük be, hogy hosszú időn át szolgálja az Ön esztétikai és funkcionális igényeit. Így alkotunk valódi értéket az Ön otthonába!”