Referenciák

Gyakran ismételt kérdések termékeinkkel kapcsolatban az alábbi linken érhetők el:

GY.I.K. (alapozási tanácsok is)

 

 

Kerti Faházak

A kerti faházak praktikus és esztétikus tartozékai lehetnek kertünknek. Igény szerint használhatjuk őket kerti tárolónak, szerszámtárolónak, nyári kiülőnek. A faház minden esetben környezettudatos választás, melyet kérhetünk előtetővel is, így ezt a részt teraszként vagy kocsibeállóként is használhatjuk. 

 

Garázs

Igényes megoldás kertjében, mely többféle kivitelben rendelhető, így garantáltan illeszkedni fog otthonához. Minden fa garázs kiváló minőségű anyagokból készül, melyekre 5 év szerkezeti garanciát vállalunk. Kérésre házhoz is szállítjuk Önnek, és össze is szereljük az ország egész területén. Gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, és azonnal használatra készek. 

 

Előtető

A terasz tető minden épülettípushoz tökéletesen illeszkedik, a régi házaktól a legmodernebbekig, kiegészíti és teljessé varázsolja a kertjét. 

 

Pergola, pavilon

Pergoláink többféle méretben és kivitelben rendelhetőek, kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy hosszú évekig a kertek dísze lehessen. 

Kerti pavilonjaink kiváló alapanyagból készülnek, és 5 év szerkezeti garanciát vállalunk rájuk. Kérheti szállítást és összeszerelést is, az egész országban. 

 

Egyéb termékek